«

»

mar 03 2016

När kan vi lägga vintern till handlingarna?

2016-02-28 Järnavik - NaturNär kan vi lägga vintern till handlingarna en gång för alla för 2016? I helgen som gick fick man minst sagt vårkänslor med strålande sol och riktigt varmt och gott i söderläge. Igår var det riktigt blött, idag mulet men uppehåll, och imorgon lutar det åt mer blöta. Igår kväll gick strömmen och var borta i drygt två timmar, vi börjar att se ett mönster med strömavbrott när det har regnat mycket, kanske blir det då överslag i något elskåp som står i en svacka…..

Det har varit glest mellan inläggen här på hemsidan, mycket pga mitt engagemang som frilansfotograf på Pic-Agency som tar en stor del av min fritid under hockeysäsongen. Senaste matchen som jag bevakade var i tisdags i Tingsryd när den första matchen i den HockeyAllsvenskan Finalserien mellan Tingsryd och AIK, en match där jag fick ett stort antal bildpubliceringar i KVP/GT/Expressen, totalt 11 bilder från matchen i deras fldöen såsom webb, papperstidning och löpsedel, mer om detta kan ni läsa om på min fotohemsida Calegula Foto.

I lördags blev det en sväng till återvinningen med det sista byggskräpet efter fönsterbytet på ovanvåningen och bytet av de två ytterdörrarna. Nu återstår det invändiga arbetet med målning och tapetsering efter bytet, mer om fönsterbytet kommer i ett annat inlägg här på villaviken.se framöver. Nästa projekt är köket, och tanken är att det skall genomföras innan semestern…….

Under söndagen tog jag en spontanpromenad med kameran i högsta hugg runt Järnavik, hittade egentligen inget intressanta att plåta, men det blev ändå några foton av skiftande kvalité.