«

»

sep 11 2014

Mikkel Räv har bosatt sig i Järnavik

Bilden är tagen i dåligt ljus på 200 meters håll utan stativ, därav den dåliga kvalitén

När jag och Selma var på morgonpromenad förra veckan så stötte vi på en räv mitt emellan Bastuviksvägen och Kamravägen. Räven la bena på ryggen och sprang över kohagen och in i skogen sydväst om Gamlegården.

Igår morse var räven i kohagen mellan vår tomt och Bastuviken, tyvärr hann den förflytta sig bort från vårt hus medan jag hämtade kameran, så dåligt morgonljus och med ett avstånd på ca 200 meter, blev inte bilden speciellt bra.

är jag skriver dessa rader och tittar ut genom vardagsrumsfönstret, ser jag att räven står mitt på Järnaviksvägen bara 10 meter bortanför vår brevlåda, men den hinner traska ned mot hamnen innan jag hade fått fram kameran.