«

»

Nov 29 2018

Fotograferandet får ge vika för gäddfisket

Förberedelser pågår inför nästa års satsning på gäddfisket, jag kommer att ”parkera” mitt frilansfotograferande av ishockey som jag gjort via olika bildbyråer de senaste fyra hockeysäsongerna, när årets säsong är över.

De senaste 14 åren har jag plåtat ishockey och/eller jobbat i olika hockeyklubbar med styrelsearbete och/eller webbmastering, samt en lokal hockeysajt, förutom mitt ”riktiga” heltidsarbete, men nu är det dags att plocka upp min gamla hobby, sportfiske.

Ny båt, en Arronet 18 SP, inköptes i våras, och nu är det dags för steg två med att hänga på ett mera avancerat ekolod/navigator med ”Side Imaging” och ”MEGA Imaging”, Humminbird Helix 10, som komplement till det som redan sitter fast monterat i båten, till detta skall sedan en elmotor Minn Kota Terrova BT 80 IP 60” monteras.

För att kunna traila båten effektivt till olika fiskeplatser, kommer jag också köpa en Respo Multiroller trailer.

Gäddfisketeamet kommer att bestå av undertecknad samt av vår son Calle och hans sambo Aline, och en hemsida kommer att byggas när alla bitar har fallit på plats, och där ni kan följa oss och vårt fiske.